Ateliér v Paríži

Guillaume Musso

Napínavý triler plný záhad a šokujúcich prekvapení z atraktívneho umeleckého prostredia od najpredávanejšieho francúzskeho autora

„Umenie je lož, ktorá nás učí chápať pravdu…“

V Paríži, obklopený rozkvitnutou alejou, sa skrýva ateliér – oáza pokoja uprostred ruchu veľkomesta.

Prenajala si ho mladá londýnska policajtka Madeline, aby sa v ňom vyliečila z citového zranenia.

V dôsledku chyby realitnej kancelárie sa v rovnakom čase do domu nasťahuje aj mizantropický spisovateľ Gaspard. Američan hľadá tiché ústranie vzdialené od ruchu veľkomesta, kde by mohol v pokoji napísať svoju divadelnú hru. Dve ranené duše sú tak nútené stráviť niekoľko dní pod spoločnou strechou.

Ateliér slávneho maliara Seana Lorenza ešte stále dýcha umelcovou vášňou pre farby a svetlo. Keď Lorenzo utrápený vraždou svojho synčeka pred rokom zomrel, jeho posledné obrazy záhadne zmizli. Madeline a Gaspard, fascinovaní Lorenzovým géniom a ešte väčšmi jeho tragickým osudom, sa rozhodnú spoločnými silami výnimočné diela vypátrať.

V priebehu vyšetrovania vyplynú na povrch šokujúce skutočnosti. Prípad Seana Lorenza skrýva desivé tajomstvo, ktoré oboch prinúti postaviť sa tvárou v tvár vlastným démonom a navždy zmení ich osudy.

Čítať viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 344
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.10.2019
Formát 145x230 mm
Hmotnosť 0,5 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Un Appartement a Paris
Pôvodný jazyk francúzština
EAN 9788056612835
Vek od 18
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor knihy

Guillaume Musso

Guillaume Musso

Guillaume Musso sa narodil v roku 1974 v Antibes. Literatúru miloval od útleho veku a keďže jeho matka bola riaditeľkou miestnej knižnice, väčšinu letných prázdnin trávil medzi regálmi plnými kníh.Písať začal ako študent. Veľký úspech zaznamenal s románom Et Après, ktorý bol inšpirovaný jeho vlastným zážitkom, keď mu život visel na vlásku. Tento román bol adaptovaný aj na film. V slovenskom jazyku vyšli jeho romány Central Park a Dievča z Brooklynu. Guillaume Musso je jednoducho fenomén. Svojimi románmi si získal čitateľov po celom svete, vo Francúzsku je absolútne najčítanejší autor. Jeho knihy sú preložené do viac ako 30 jazykov a vychádzajú v miliónových nákladoch. Originálny štýl príbehov je dokonalou súhrou emócií a napätia.

Pozreli ste si