Radosť z mála

Francine Jay

Menej vecí = viac radosti

Menej vecí = viac radosti

Máte niekedy pocit, že veci, ktoré vlastníte, vás netešia, ale zaťažujú? Tajne si želáte, aby sa vaším domovom prehnala víchrica a odviala všetky zbytočnosti? Ak áno, je načase zjednodušiť si život!

Radosť z mála je príručka, ktorá vás zábavnou a nenáročnou formou navedie na minimalistický životný štýl. Vďaka nej sa naučíte:

• že ak zredukujete svoje veci, budete šťastnejší

• 10 ľahkých krokov, ako sa zbaviť zbytočností

• špecifické metódy na upratanie každej miestnosti

• akým spôsobom si nájsť cez deň viac voľného času

• ako môže šetrnejší životný štýl prispieť k záchrane planéty

Ste pripravení zbaviť sa zbytočností? Otvorte túto knižku a vydajte sa na cestu k jednoduchšiemu, efektívnejšiemu a vyrovnanejšiemu životu.

Čítať viac
0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 200
Dátum vydania 28.9.2018
Formát 152x203 mm
Hmotnosť 0,32 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Joy of Less
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056606452
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Recenzia médii

Jana Šulková

vinlit.sk - Radosť z mála – Francine Jay

Priznajme si to – žijeme v dobe konzumu. V časoch, keď sa šťastie meria materiálnymi vecami, keď sa sviatky (či už Vianoce, alebo narodeniny a pod.) a rôzne udalosti (ako napr. svadba) zmenili na honbu za darmi, na predvádzanie sa a tak ďalej. Všetkého je tak veľa, že sa mnohé z toho stalo dostupné takmer každému, no zamyslite sa, naozaj vám tá hŕba vecí prináša radosť? Ako dlho sa tešíte z najnov...

Autor knihy

Francine Jay

Francine Jay

Francine Jay je blogerka a autorka známa aj pod prezývkou Miss Minimalist. Na svojej stránke aj v knihách píše o tom, ako žiť s málom. Poskytuje rady, delí sa o svoje skúsenosti a odpovedá fanúšikom a záujemcom na všetky otázky. Francine svojimi nenáročnými a účinnými metódami minimalistického desatora pomohla stovkám ľudí, aby si urobili doma poriadok a zjednodušili život. Publikovala aj v mnohých magazínoch či médiách ako: CNN, BBC, The Guardian, The Financial Times, Forbes či The Huffington Post. V slovenskom jazyku vyšli jej knihy Radosť z mála a Ako žiť s ľahkosťou.