Dievča v snehu

Danya Kukafka

Kým je človek, keď sa nikto nepozerá?

V coloradskom mestečku nájdu zavraždenú stredoškoláčku. Tamojší obyvatelia sú jej smrťou otrasení. Atmosféru plnú strachu a podozrení prežíva každý po svojom – dospievajúci Cameron, ktorý bol mŕtvou dievčinou posadnutý, spolužiačka Jade, ktorá ju nenávidela, i vyšetrujúci policajt Russ. Všetci sa navyše musia vyrovnať s vlastným životom a démonmi, ktorí ich sužujú. Každý z nich totiž skrýva nejaké tajomstvo.

Kým je človek, keď sa nikto nepozerá?

Čítať viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 288
Dátum vydania 14.9.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,42 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Girl in Snow
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056606247
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Recenzia médii

Anet Zacharová

Welike Books Forever - Where do you go?

Debut americkej autorky, ktorá napriek svojej prvotine spracovávanými témami miery vysoko medzi zabehnuté vody sociálno-psychologických románov s významovým presahom, podobným napr. Ngovej dielu Vše, co jsme si nikdy neřekli. V akej miere si autorka udržiava štandart vyššie spomenutého, známejšieho diela a nakoľko sa inšpirovala, o tom ďalej. Pozitíva : - psychologizácia postáv + tempo : a...

Autor knihy

Danya Kukafka

Danya Kukafka

Danya Kukafka pochádza z Colorada a vášeň pre čítanie a písanie sa v nej prebudila už v detstve, ke´d sa zapojila do školskej súťaže o najlepšiu strašidelnú poviedku. Je absolventkou Gallatin School of Individualized Study na New York University. Pracuje ako pomocná editorka vo vydavateľstve Riverhead Books. Girl in Snow (Dievča v snehu) je jej prvý román. Autorka otvorene priznáva, že pre román Dievča v snehu našla inšpiráciu v knihe jeffreyho Eugenidesa Samovraždy panien, celkové vyznenie románu pripomína aj kultový seriál Twin Peaks.