Hra na Vikingov

Helen Russell

Dve sestry a jedna dovolenka v Škandinávii, ktorá všetko zmení.

Dve sestry

Jedna dovolenka v Škandinávii, čo všetko zmení

Vyčerpaná mama Alice Rayová si rada myslí, že má všetko pod palcom – veď v kufri auta má ŠTYRI tašky na prežitie! Ale keď sa kolosálne znemožní v práci, pristane na sestrin návrh, aby si urobila prepotrebnú dovolenku.

No nie je to dovolenka v luxusných kúpeľoch, ako Alice dúfala – namiesto toho sa ocitne v Dánsku pánubohu za chrbtom. V stredisku, kde sa učí „ako byť Vikingom“.

Naučia sa konečne sestry spolu vychádzať alebo vo svojom vnútri objavia bojovníčky, čo ich naučí lepšie bojovať?

Čítať viac
0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 360
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 26.4.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,39 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Gone Viking
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056610190
Vek od 18
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Recenzia médii

Marek Zákopčan

marekzakopcan.sk - Sever nemusí byť len temný a chladný

Recenziu knihy Hra na Vikingov začnem doslova povrchne - od obálky. Mäkká väzba jej svedčí, hoci vo väčšine prípadov dávam prednosť pevnej. Je odolnejšia, trvácnejšia a viac poslúcha, keď otvorenú knihu položíte na stôl. Tu mi to však nevadilo, vzhľadom na žáner a príbeh vydavateľstvo Lindeni zvolilo správnu formu. Na prvý pohľad jednoduchá grafika v sebe tiež skrýva viacero pre dej dôležitých prv...

Autor knihy

Helen Russell

Helen Russell

Bestsellerová britská spisovateľka, žurnalistka a hovorkyňa. Jej debut The Year of Living Danishly sa okamžite stal bestsellerom. Jej knihy boli preložené do viac ako 20 jazykov. Publikuje aj v magazínoch a novinách ako Times, The Telegraph a iné, v spolupráci s vydavateľstvom Harper Collins pripravuje podcast s názvom How To Be Sad. O zdravom spracovávaní emócií prednáša aj pre veľké korporátne firmy ako Google či LEGO. V súčasnosti píše pre časopisy a noviny na celom svete: Stylist, The Times, Grazia, Metro a The Wall Street Journal. Jej najnovšou knihou je Atlas šťastia, ktorá približuje recepty na šťastný život z celého sveta.