Kompletná keto diéta pre začiatočníkov

Amy Ramos

Keto diéta - nový trend v zdravom stravovaní. Vyskúšajte!

UŽ STE VYSKÚŠALI VŠETKO: ATKINSONOVU DIÉTU, ZÓNOVÚ DIÉTU, RAW STRAVU, MEDITERÁNSKU (STREDOMORSKÚ) DIÉTU – a zoznam pokračuje. No aj tak ste nedosiahli svoje ciele na zníženie hmotnosti? Je čas na zmenu. Štúdie ukázali, že ketogénna (keto) diéta bola úspešná, doviedla ľudí k lepšiemu zdraviu a štíhlejším pásom. S jej nízkym obsahom sacharidov a vysokým obsahom tuku vám keto diéta umožní vychutnať si to, čo budete jesť, vrátane slaniny, vajec a mliečnych výrobkov.

Zatiaľ kým iné knihy vás zaplavujú informáciami, vďaka ktorým sa ketogénna diéta javí príliš ťažká, Kompletná keto diéta pre začiatočníkov vám dá presne to, čo chcete a potrebujete pre jednoduchšie stravovanie sa v štýle keto, vrátane podrobností o pomeroch, podpory pri udržaní diéty a zdravých receptov.

14-dňový plán jedla vám pomôže adaptovať sa na diétu s ľahkými raňajkami, obedmi, večerami a niečím na zahryznutie. Vrátane nákupného zoznamu!

Celkovo 75 zaujímavých, ale jednoduchých receptov, je tak chutných, že vám sacharidy ani nebudú chýbať. Väčšina receptov môže byť pripravená za 30 alebo menej minút a obsahuje 5 alebo menej hlavných ingrediencií.

Je tu niečo pre každého – veľa receptov je bezlepkových, vhodných pre alergikov, bezlaktózových a dokonca vegetariánskych. Skvelé, celá rodina môže žiť keto!

Obsahuje zbierku užitočných webových stránok, blogov a aplikácií, rovnako ako rady na dodržiavanie keto diéty pri stravovaní vonku. Váš kompletný sprievodca stratou hmotnosti s Kompletnou keto diétou pre začiatočníkov a návodmi pre keto životný štýl, nikdy to nebolo jednoduchšie.

Čítať viac
12,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 160
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 13.12.2019
Formát 190x234 mm
Hmotnosť 0,61 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Complete Ketogenic Diet for Beginners
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056613788
Vek od 15
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom