Konšpirácie

Charlotte Greig

Komplexný pohľad na svetovo známe konšpiračné teórie

Veríte konšpiračnom teóriám? Nikto nemôže poprieť, že sa v minulosti odohrali veci, ktoré nikto nedokázal spoľahlivo vysvetliť. Prečo let MH370 na ceste z Kuala Lumpur do Pekingu zrazu zmizol bez stopy? Ako sa nahé telo Garetha Williamsa, lámača šifier pracujúceho pre britskú GCHQ, dostalo do zamknutej športovej tašky, ktorú našli v jeho byte v Pimlicu? Naozaj nariadil ruský prezident Vladimír Putin zabiť dvojitého agenta Alexandra Litvinenka rádioaktívnym polóniom? A dostal sa prezident Trump k moci za pomoci Rusov?

Táto knižka vás uvedie do sveta konšpiračných teórií od vraždy Johna F. Kennedyho cez tajomstvo Iluminátov a Bilderberskej skupiny až po skutočnosti odhalené Julianom Assangom či Edwardom Snowdenom. Snaží sa tiež odpovedať na tie najdôležitejšie otázky týkajúce sa kauzy Watergate, Roswellského incidentu i parížskej autonehody, po ktorej zomrela princezná Diana, a ďalších.

Za žiadnych okolností ale nepresvedčuje, nenavádza ani neagituje – konečné rozhodnutie, k akému výkladu sa prikloniť, necháva predovšetkým na vašom zvážení...

Čítať viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 128
K stiahnutiu pdf Obsah.pdf
Dátum vydania 22.11.2019
Formát 215x280 mm
Hmotnosť 0,74 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Conspiracy
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056613825
Vek od 15
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom