Parfum šťastia najkrajšie vonia v daždi

Virginie Grimaldiová

Je možné oživiť vyhasnuté city? A dokáže láska skutočne prekonať čokoľvek?

„Už ťa nemilujem.“

Stačia tri slová – a Pauline sa zrúti svet. Spolu so svojím štvorročným synom sa nasťahuje k rodičom a nechá dni voľne plynúť v nádeji, že bolesť pominie.

Až kým sa jedného dňa nerozhodne vziať svoj život opäť do vlastných rúk.

Ak Benove city k nej naozaj ochladli, je načase mu ich pripomenúť. Každý deň mu teda napíše jednu spomienku z ich spoločného života. Toto ponorenie do minulosti však vyplaví na povrch tajomstvo, ktoré naveky pochovala v hĺbke svojho srdca.

Virginie Grimaldi nám nesmierne citlivo a zároveň s humorom umožňuje prežívať prchavé okamihy života a bezpodmienečnej lásky, naplnené radostným smiechom i slzami bolesti.

Čítať viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 360
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 24.7.2020
Formát 115x185 mm
Hmotnosť 0,38 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Le parfum du bonheur est plus fort sous la pluie
Pôvodný jazyk francúzština
Prekladateľ Jarmila Pospěchová
EAN 9788056617564
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Recenzia médii

Caroline Turazová

knihomolky.wordpress.com - PARFUM ŠŤASTIA NAJKRAJŠIE VONIA V DAŽDI

Chcem sa dať rozviesť. Už ťa nemilujem. Sedem slov, ktoré dokázali obrátiť dovtedy šťastný život Pauline úplne naruby. Francúzska blogerka a spisovateľka Virginie Grimaldi vytvorila príbeh, ktorý je akousi sondou do duše mladej ženy, ktorá sa snaží pochopiť, prečo ju manžel chce opustiť. Pauline žila životom, po ktorom vždy túžila. Mala milovaného manžela, malého synčeka, dobrú prácu, priateľ...

Autor knihy

Virginie Grimaldiová

Virginie Grimaldiová

Virginie Grimaldi je francúzska blogerka a spisovateľka. Narodila sa v roku 1977 neďaleko Bordeaux. Zaujala už svojimi prvými dielami, v ktorých sa venuje rodinným témam. Mimoriadne úspešným sa stal román Parfum šťastia najkrajšie vonia v daždi, ktorý získal cenu Prix Maison de la presse a na svojom konte má už milión čitateľov. Autorka píše s citom a humorom o témach, ktoré sú blízke každému, a svojimi príbehmi už očarila státisíce čitateľov. Patrí medzi najčítanejšie súčasné autorky.