Deväť brestov

Robert Bryndza

Robert Bryndza je pripravený dobyť svet ďalším bestsellerom. Predstavuje v ňom Kate Marshallovú, ženu s temným tajomstvom a so silným zmyslom pre spravodlivosť.

Robert Bryndza je pripravený dobyť svet s ďalším bestsellerom. Predstavuje v ňom Kate Marshallovú, ženu s temným tajomstvom a so silným zmyslom pre spravodlivosť.

Kate Marshallová bola pred šestnástimi rokmi vychádzajúcou hviezdou londýnskej metropolitnej polície. Bola mladá a ambiciózna, mala talent preniknúť do mysle zločinca a vyriešila niekoľko významných prípadov vrážd.

Keď však Kate dostala za úlohu vypátrať brutálneho sériového vraha, pri hľadaní jej nepomohol inštinkt ani schopnosť ponoriť sa do sveta krutého násilia – a vrah si napokon našiel ju.

Prešlo niekoľko rokov, odkedy ledva unikla z pazúrov smrti. Dnes Kate vedie pokojný život na anglickom pobreží, no stále myslí na prácu policajnej detektívky. A keď jedného dňa dostane list, ktorý jej pripomenie minulosť, znovu ju to vtiahne do zvrátenej mysle vraha, ktorého pozná až príliš dobre, a do prípadu, ktorý môže vyriešiť len ona.

Čítať viac
14,49 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Žáner triler
Počet strán 408
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 24.1.2020
Formát 135x205 mm
Hmotnosť 0,52 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Originálny názov Nine Elms
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056615317
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Recenzia médii

Perla Torkan

Perlasworldofstories.blog.cz - Minulosť nezmeníš > Deväť brestov

V poslednej dobe čoraz viac vyhľadávam trileri, avšak keďže som na tomto poli ešte stále čitateľ-nováčik, spolieham sa na vydavateľstvá a novinky, s ktorými prichádzajú. Medzi jedno z mojich najobľúbenejších vydavateľstiev rozhodne patrí Lindeni, ktoré som si obľúbila vďaka knihám ako Zlodej tetovaní alebo Tichá pacientka. Teraz si však do zoznamu obľúbených pripisujem ďalšie dielo aka Deväť brest...

Autor knihy

Robert Bryndza

Robert Bryndza

Robert Bryndza je autorom megaúspešných trilerov, ktorých sa len v angličtine predalo vyše 3 miliónov výtlačkov a boli preložené do 29 jazykov. Je to britský autor žijúci na Slovensku. Jeho úspešnú sériu s Erikou Fosterovou odštartoval medzinárodný bestseller Dievča v ľade, z ktorého sa dodnes predalo vyše milióna výtlačkov. Sériu trilerov s Erikou Fosterovou tvorí zatiaľ šesť kníh. Možno ich čítať ako časti série aj ako samostatné romány v ľubovoľnom poradí: Dievča v ľade, Nočný lov, Temné hlbiny, Do posledného dychu, Chladnokrvne a Smrtiace tajnosti. Okrem toho napísal aj bestsellerovú sériu romantických humorných románov. Román Deväť brestov je prvou časťou novej série trilerov s novou hlavnou hrdinkou vyšetrovateľkou Kate Marshallovou. Viac o autorovi môžete nájsť na stránke www.robertbryndza.com či na Twitteri a Instagrame @RobertBryndza