Smútok lásku neodplaví

Agnes Martin-Lugand

Dokáže jediný okamih zmeniť celý život?

Štyridsiatnička Ava, majiteľka galérie, pre ktorú kreatívna práca zároveň znamená splnený sen, je šťastne vydatá za manžela Xaviera, s ktorým vychováva dve úžasné deti. Keď sa však Xavier jedného dňa stane účastníkom vážnej dopravnej nehody a ocitne sa v nemocnici v kritickom stave, má pocit, že nič horšie ich už nemôže postretnúť. Ale čoskoro ju čakajú ďalšie zmeny…

Citlivý a mimoriadne dojímavý príbeh o zmene, odcudzení, o postupnom prijímaní života, ktorý sme nikdy nechceli, o zrade a o odpustení z pera úspešnej francúzskej autorky Agnes Martin-Lugandovej.

Čítať viac
12,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 296
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 30.10.2020
Formát 115x185 mm
Hmotnosť 0,35 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 8
Originálny názov Nos résiliences
Pôvodný jazyk francúzština
Prekladateľ Zuzana Szabóová
EAN 9788056619315
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor knihy

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand sa narodila v roku 1979 vo francúzskom prístavnom meste Saint-Malo. Predtým ako začala písať knihy, pracovala ako psychologička. Jej debutom bol román Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a v jej rodnom Francúzsku aj po celom svete zaznamenal veľký úspech. V slovenskom jazyku vyšli aj jej ďalšie romány, napríklad Smútok lásku neodplaví, Kvapka šťastia v rannej káve či Život je ľahký, nerob si starosti. Patrí medzi najúspešnejšie francúzske prozaičky, jej romány boli preložené do viac ako štrnástich jazykov a ich predaje prekročili hranicu dvoch miliónov kusov.