Máš to u mňa

Sophie Kinsella

Neodolateľný príbeh Sophie Kinselly o láske a podpore, ale aj o dlhu, ktorý môže všetko zmeniť...

Neodolateľný príbeh Sophie Kinselly o láske a podpore,

ale aj o dlhu, ktorý môže všetko zmeniť...

Fixie si nemôže pomôcť – vždy napráva nejaké predmety, čistí aj neviditeľné škvrny, pomáha priateľom... Všetko musí byť podľa nej v poriadku, preto aj dostala svoju prezývku.

Keď ju raz neznámy muž v kaviarni požiada, aby mu na chvíľu postrážila notebook, súhlasí a zachráni ho pred katastrofou. Sebastian, majiteľ notebooku, jej nechá odkaz na papierovom pohári od kávy, že je jej dlžníkom. Fixie však vôbec nezamýšľa požiadať ho niekedy o nejakú láskavosť.

Vtedy sa do jej života vracia Ryan, láska z mladosti, a potrebuje jej pomoc. Veci však nejdú podľa plánu. Fixie osloví Sebastiana, a napokon sa ona stane jeho dlžníčkou.

Fixie sa zmieta medzi minulosťou a lákavou budúcnosťou a séria malých láskavostí a dlhov môže od základu zmeniť jej život. Bude mať konečne odvahu pomôcť nielen iným, ale aj sebe? Nájde aj ona lásku, po ktorej túži?

Čítať viac
14,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 392
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 12.11.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,49 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov I Owe You One
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Miriam Ghaniová
EAN 9788056623480
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Recenzia médii

laska ku kniham - Máš to u mňa

Romantické oddycchovky ja veru môžem... a nielen to, priam sa v nich vyžívam, hltám ich jedna radosť, aj keď sa dajú všetky ľahko predvídať a nenesú v seba veľa prekvapivých momentov, vždy sa pri nich rada pristavím a užijem si s nimi chvíľku pokoja. Výnimkou nebola ani novinka Máš to u mňa, ktorá ma už prvou vetou chytila za srdce. V poriadkumilovnej naivnej Fixie som sa videla ako v zrkadle,...

Autor knihy

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella sa narodila v Londýne. Študovala hudbu, ale po roku prešla na štúdium politiky, filozofie a ekonomiky. Je jednou z najúspešnejších britských autoriek, predala viac ako 45 miliónov výtlačkov vo viac ako 60 krajinách sveta. Jej diela boli preložené do 40 jazykov. Debutovala s románom Spoveď nákupnej maniačky. Kniha mala osem ďalších pokračovaní a bola adaptovaná na film z dielne Disney. Veľký úspech zaznamenali aj jej ďalšie romány, okúsila aj tvorbu pre tínedžerov a deti. Pod značkou Lindeni jej v slovenskom jazyku vyšla kniha Dokonalé prekvapenie. Môžete ju sledovať aj na Twitteri @KinsellaSophie a na Instagrame @sophiekinsellawriter