Keď sadá súmrak

Robert Bryndza

Honba na sériového vraha pokračuje. Zistí Kate, kto zabíja tento raz?

Vyšetrovanie zmiznutia investigatívnej novinárky zavedie Kate Marshallovú na nečakane kľukaté chodníčky vo vzrušujúcom trileri od autora Temných pieskov.

Začínajúca detektívna agentúra Kate Marshallovej sa rozbehne na plné obrátky, keď Kate a jej kolega Tristan Harper dostanú prvý veľký prípad. Novinárka Joanna Duncanová zmizla pred dvanástimi rokmi po tom, ako odhalila politický škandál. Väčšina ľudí – vrátane polície – už jej hľadanie vzdala, ale Joannina matka sa vzdať nemieni.

Keď Kate s Tristanom získajú prístup k pôvodnému vyšetrovaciemu spisu, preverujú rovnakých podozrivých a sledujú rovnaké stopy, ale na rozdiel od polície neuviaznu v rovnakých slepých uličkách. Kate medzi Joanninými osobnými vecami objaví mená dvoch mladých mužov, ktorí takisto zmizli bez stopy. Kate si pri porovnávaní posledných dní troch nezvestných uvedomí, že Joanna možno zistila niečo oveľa zlovestnejšie, než sa predpokladalo: v hre je identita sériového vraha. Čím bližšie sa Kate dostáva k riešeniu, tým temnejší súmrak sadá.

Čítať viac
15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner triler
Počet strán 320
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 5.8.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,41 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
Prekladateľ Vladislav Gális
EAN 9788056628881
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Robert Bryndza

Robert Bryndza

Robert Bryndza je autorom megaúspešných trilerov, ktorých sa len v angličtine predalo vyše 3 miliónov výtlačkov a boli preložené do 29 jazykov. Je to britský autor žijúci na Slovensku. Jeho úspešnú sériu s Erikou Fosterovou odštartoval medzinárodný bestseller Dievča v ľade, z ktorého sa dodnes predalo vyše milióna výtlačkov. Sériu trilerov s Erikou Fosterovou tvorí zatiaľ šesť kníh. Možno ich čítať ako časti série aj ako samostatné romány v ľubovoľnom poradí: Dievča v ľade, Nočný lov, Temné hlbiny, Do posledného dychu, Chladnokrvne a Smrtiace tajnosti. Okrem toho napísal aj bestsellerovú sériu romantických humorných románov. Román Deväť brestov je prvou časťou novej série trilerov s novou hlavnou hrdinkou vyšetrovateľkou Kate Marshallovou. Viac o autorovi môžete nájsť na stránke www.robertbryndza.com či na Twitteri a Instagrame @RobertBryndza