Adam a Eva

Peter Derňár

Nový desivý a napínavý krimi román slovenského autora Petra Derňára.

Utiecť pred minulosťou, nechať za sebou všetko zlé a začať odznova. Kto by to aspoň raz za čas nechcel?! Manželia Adam s Evou sa rozhodnú skočiť do nového života veľmi nekompromisne. Bratislavský panelák vymenia za vilu na okraji Malých Karpát dostatočne ďaleko od hlavného mesta a z celej sily tu budujú rajskú záhradu pre seba i svoje dve malé deti. Lenže všetko akoby bolo proti nim. Obrovská stavba ich postupne požiera, cítia sa v nej stratení a prenasledovaní všadeprítomným prievanom, atakovaní čudnými susedmi a pozorovaní okolitým lesom. Môžu za všetko ľudia, ktorým sa rozhodli dať zbohom, alebo je príčina v dome, ktorý musel navrhnúť šialený architekt? Chránia stále novými klamstvami seba alebo šťastie toho druhého? Odkedy začali odznova, bojujú o zdravý rozum i holé životy. A keď jedného dňa za nevysvetliteľných okolností zmiznú ich deti, pochopia, že je naozaj zle.

Čítať viac
19,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 296
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,44 kg
Jazyk slovenčina
EAN 9788056631546
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Recenzia médii

laska ku kniham - Adam a Eva

k máte chuť na príbeh so strašidelne-záhadnou atmosférou s pera slovenského autora, práve ste naň narazil. Peter Derňár ma dostal už v tajuplnom prológu, okamžite som potrebovala vedieť, čo sa bude diať, a ani som sa nenazdala, a bola som v polovici knihy riešiac jednu pekelnejšiu situáciu za druhou. Manželský pár, Adam a Eva, sa môže sprvu javiť idylicky, no keď sa do ich vzťahu zahĺbite o kús...

Autor knihy

Peter Derňár

Peter Derňár

Narodil sa v Nitre a vyrastal v Palárikove, ktoré sa stalo aj dejiskom jeho knižnej prvotiny Škrabot. Po absolvovaní novozámockého gymnázia vyštudoval na Filozofickej fakulte UK v Bratislave odbor filozofia, slovenský jazyk a literatúra. Je laureátom scenáristickej súťaže Cena Tibora Vichtu v kategórii Internetový seriál, pričom na základe jeho scenárov následne vznikol v televízii JOJ 24-dielny internetový seriál Old Bojs. Svoju prvú zbierku poviedok napísal ako štvrták na základnej škole, za jednu z nich bol ocenený v celoštátnej súťaži, ktorá dávno neexistuje. Viac ako dvadsať rokov pracuje ako novinár. S manželkou a dcérou žije v Bratislave.