Analýza lásky

Ali Hazelwood

Novinka od autorky bestselleru Hypotéza lásky, plný vášne a vedy!

Autorka bestselleru Hypotéza lásky prichádza s novou knihou z prostredia STEM, v ktorej vedkyňa musí spolupracovať so svojím úhlavným nepriateľom.

Bee Königswasserová sa v živote riadi jednoduchým pravidlom: Čo by urobila Maria Curieová? Ak by jej NASA ponúkla miesto hlavnej neuroinžinierky špeciálneho projektu – doslova splnený sen – Maria by ho prijala. Bez váhania. No matka modernej fyziky nikdy nemusela viesť projekt s Leviom Wardom.

Iste, Levi je atraktívny, vysoký, tmavovlasý a má prenikavý pohľad. Ale už počas doktorandského štúdia dal Bee jasne najavo, čo si o nej myslí – úhlavní nepriatelia by mali pracovať v galaxiách čo najďalej od seba.

No keď jej v pracovni stále chýba potrebné vybavenie, záhadne sa jej strácajú dôležité emaily a podriadení ju ignorujú, Bee by prisahala, že sa z Levia stáva jej spojenec: podporuje jej plány, chváli jej nápady… a hltá ju očami, až sa jej z toho neuróny môžu zblázniť.

Keď však nadíde čas konať a odhaliť svoje city, záleží len na jedinom: Čo urobí Bee Königswasserová?

Čítať viac
19,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 368
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 12.5.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,5 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Prekladateľ Ivana Cingelová
EAN 9788056633953
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

knihomolky.wordpress.com - Analýza lásky

Hypotéza lásky bola skvelá. No u mňa rozhodne vyhráva autorkina novinka z vedeckého prostredia, Analýza lásky! Čo by urobila Marie Curie? To je otázka, ktorú si celý život kladie hlavná hrdinka, neurovedkyňa Bee Königswasserová. A pokladá si ju aj vtedy, keď dostane ponuku na miesto hlavnej neuroinžinierky v novom projekte NASA. Marie by ho síce bez rozmýšľania prijala, no Bee musí spolupracova...

Autor knihy

Ali Hazelwood

Ali Hazelwood

Spisovateľka Ali Hazelwood sa narodila v Taliansku, ale štúdium ju zavialo do Ameriky, kde si dokončila doktorandský titul v neurovede. Okrem písania aj vyučuje. Vo svojej tvorbe sa venuje romantickým románom, ale zobrazuje silné hlavné hrdinky, ktoré študujú alebo pracujú v oblasti vedy. Debutovala románom Hypotéza lásky, ktorý sa stal okamžitým bestsellerom. Vo voľnom čase najradšej behá, tlačí sa koláčikmi a sleduje sci-fi filmy obklopená mačkami.