Všetky cesty vedú sem

Mariana Zapata

Môže nezlomné priateľstvo prerásť do lásky, aká vykvitne len raz za život?

Ľudia, ktorých stratíme, si vezmú kúsok z nás... ale zanechajú v nás aj kúsok zo seba.

Aurora De La Torreová, ktorú priatelia volajú Ora, vie, že presťahovať sa do mestečka Pagosa Springs v Colorade a začať v ňom odznova nebude ľahké. Kedysi však bolo jej domovom a je plné sladkobôľnych spomienok na zosnulú matku. Po rozchode s dlhoročným priateľom, slávnym hudobníkom Kadenom, dúfa, že pobyt v malom mestečku v horách jej dokáže vyliečiť zlomené srdce. Pomôcť by v tom mohol aj dobre vyzerajúci domáci, na ktorého má dobrý výhľad z prenajatého bytu.

Lenže byt jej neprenajal Tobias Rhodes, ale jeho dospievajúci syn Amos. Drsný a nevrlý Rhodes si zúrivo chráni rodinu, nedôveruje cudzím a od optimistickej Ory si drží odstup. Tá sa jeho správaním nedá odradiť, ďalej podniká túry, ktoré pred mnohými rokmi absolvovala jej mama, a pri rozhovoroch pri táboráku pomaly rozoberá jeho obranný múr. Nezlomné priateľstvo onedlho prerastá do lásky, aká vykvitne len raz za život.

Čítať viac
22,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 480
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 8.3.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,66 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Miriam Ghaniová
EAN 9788056638545
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Mariana Zapata

Mariana Zapata

Mariana Zapata je bestsellerová americká autorka. Jej knihy sú plné romantiky, ale aj ostrého humoru. Písala už od detstva a na internete sa dá dopátrať k jej fanfiction o chlapčenskej kapele. Ak nepíše, tak číta. Najmä scifi, steampunk či historické fikcie.