Všetky tvoje prednosti

Colleen Hoover

Môže prežiť veľká láska s dokonalým začiatkom medzi dvoma nedokonalými ľuďmi? Román o krachujúcom manželstve a jednom zabudnutom sľube, ktorý by ho mohol zachrániť.

Môže prežiť veľká láska s dokonalým začiatkom medzi dvoma nedokonalými ľuďmi?

Quinn a Graham si navzájom prisahali lásku, veriac, že všetky nepriazne osudu prekonajú spoločne. To bol sľub, ktorý si dali v deň svadby. Dokonalú lásku však ohrozuje nedokonalé manželstvo. Životy manželov sa od seba vzďaľujú, sny o založení rodiny sa stávajú nedosiahnuteľnými. Obaja začínajú pochybovať o význame svojho vzťahu. Prestať či neprestať bojovať za spásu manželstva, ktoré malo trvať večne? Spomienky, chyby a tajomstvá, ktoré si vybudovali v priebehu rokov, ich trhajú od seba. Budúcnosť závisí od plnenia sľubov z minulosti.

Román o krachujúcom manželstve a jednom starom, zabudnutom sľube, ktorý by mohol byť schopný ho zachrániť.

Čítať viac
17,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 320
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 9.6.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,45 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Petrikovičová
EAN 9788056634318
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover je úspešnou autorkou mnohých románov, ktoré kraľovali stĺpčekom predajnosti. Tri roky po sebe získala cenu Goodreads Choice Award za najlepšiu romantiku. V roku 2015 spolu so svojou rodinou založila Bookworm Box, online kníhkupectvo, ktoré funguje ako mesačné predplatné kníh s podpisom autora či autorky. Všetky zisky z neho každý mesiac putujú rôznym charitatívnym organizáciám, aby pomohli ľuďom v núdzi. V slovenčine jej vyšli romány Všetky tvoje prednosti a Verity. Colleen Hoover žije v Texase so svojím manželom a ich tromi chlapcami. Navštívte jej stránku www.colleenhoover.com.