22 dĺžok

Caroline Wahl

Drsný a zároveň nežný príbeh o veciach, ktoré ničia rodinný život. A o tom, ako nájsť šťastie medzi zodpovednosťou a slobodou.

Drsný a zároveň nežný príbeh o veciach, ktoré ničia rodinný život. A o tom, ako nájsť šťastie medzi zodpovednosťou a slobodou.

Tildine dni sú presne načasované: škola, práca v supermarkete, starostlivosť o mladšiu sestru Idu, a keď je horšie, aj o mamu. Všetky bývajú v najsmutnejšom dome na Veselej ulici v malom meste, ktoré Tilda neznáša. Jej kamaráti dávno odišli, bývajú v Amsterdame či Berlíne, len Tilda ostala. Niekto totiž musí ostať s Idou, zarábať a byť zodpovedný. Otcov, ktorí by stáli za zmienku, niet, matka je alkoholička. Jedného dňa sa však veci dajú do pohybu: Tilde ponúknu doktorandské miesto na univerzite v Berlíne, a zablysne sa pred ňou budúcnosť s prísľubom slobody. Navyše sa objaví Viktor, ktorý – presne ako ona – vždy odpláva v bazéne dvadsaťdva dĺžok. No keď už Tilda takmer uverí, že všetko sa na dobré obráti, doma sa veci vymknú spod kontroly.

Čítať viac
17,99 € Odporúčaná cena
Expedujeme 23.8.2024

Informácie

Počet strán 192
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 30.8.2024
Formát 145x205 mm
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Dana Petrigáčová
EAN 9788056641491
Vek od 15
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom