Vtáčia konferencia - Neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Ransom Riggs

Krehký mier, apokryfné varovanie. Chaos v srdci desivej búrky.

Sú späť! Pretože od rozrobenej práce sa neodchádza. A od tej neobyčajnej už vôbec nie. Jakoba poverili dôležitou úlohou – dopraviť najnovšiu členku rodiny neobyčajných Noor Pradeshovú do bezpečia, ktoré jej môže poskytnúť len tajomná V. Noor sa týka prastaré proroctvo, ktoré predpovedá krvavú apokalypsu. Zachráň Noor a zachrániš budúcnosť Neobyčajných! Jacob má k dispozícii len zopár indícií, ako nájsť tajomnú V – najosobitejšiu a najmocnejšiu spoločníčku Jacobovho starého otca Abea. Lenže V sa skrýva a nechce, aby ju našli. Nikdy a nikto!

Všetko ešte viac komplikujú znepriatelené americké klany Neobyčajných, medzi ktorými hrozí vojna. V amerických zákutiach neobyčajného sveta sa skrýva nebezpečenstvo a neistota na každom kroku. Kam skôr skočiť? Čas nemilosrdne beží a Jacob i jeho priatelia musia rozlúštiť proroctvo a prísť celej veci na koreň! Uspejú aj tentoraz?

Čítať viac
17,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 336
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 22.7.2022
Formát 132x208 mm
Hmotnosť 0,51 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 5
Originálny názov The Conference of the Birds
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Martina Fedorová
EAN 9788056628751
Vek od 13
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Ransom Riggs

Ransom Riggs

Ransom Riggs vyrastal na Floride, no teraz je jeho domovom kraj neobyčajných detí Los Angeles. Bol vychovaný na pravidelnom prísune strašidelných príbehov a britskej komédii, čo pravdepodobne vysvetľuje, prečo píše takéto prazvláštne romány. Jeho séria o deťoch slečny Peregrinovej sa stala celosvetovým bestsellerom a vznikol podľa nej fantastický film. Patria do nej romány Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej, Bezduché mesto, Knižnica duší a Mapa dní. Autora môžete nájsť na Twitteri a Instagrame @ransomriggs.

Pozreli ste si