Kaviarnička pod citrónovníkom 1

Šálka nádeje

Cathy Bramley

K šťastnému životu jej stačí len šálka odvahy.

Rosie miluje svoje hektické zamestnanie. No a čo, že nie je vydatá a usadená ako jej sestra. Vzťah by jej iba prekážal v nabitom pracovnom programe. Keď však neočakávane ostane na mesiac bez práce, rozhodne sa pomôcť starej mame – Talianke servírovať esspresso a biscotti v jej Kaviarničke pod citrónovníkom, v kaviarni plnej talianskej atmosféry uprostred pahorkov Derbyshiru.

Od jej poslednej návštevy to však s kaviarňou ide dolu vodou a Rosie si robí starosti, že skrachuje. Stará mama predtým zatvára oči, nechce vidieť pravdu a rozčuľuje ju, že do jej kaviarne pchá nos. Čoskoro medzi nimi vzniknú vážne nezhody.

Keď sa Rosie rozhodne, že je čas vrátiť sa späť do reality, objaví sa jej starý známy a vyhliadky na život v Kaviarničke pod citrónovníkom zrazu nadobudnú úplne inú perspektívu...

Čítať viac
10,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 184
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 3.9.2021
Formát 115x185 mm
Hmotnosť 0,26 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Prekladateľ Miriam Ghaniová
EAN 9788056623428
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Ďalšie tituly z rady "Kaviarnička pod citrónovníkom"

Autor knihy

Cathy Bramley

Cathy Bramley

Cathy Bramley je autorkou mnohých bestsellerových humorných ľúbostných príbehov. Predtým ako sa stala spisovateľkou na plný úväzok, osemnásť rokov viedla vlastnú marketingovú agentúru. Vždy bola vášnivou čitateľkou, nikdy sa nikam nepohla bez knihy, rada čítala v noci v posteli, skrývala si knižku pod paplónom a svietila si baterkou. Teraz si myslí, že konečne našla svoje vysnívané zamestnanie. Žije v Nottinhamshire s rodinou a so psom.