Kaviarnička pod citrónovníkom 2

Búrka v čajovej šálke

Cathy Bramley

Šokujúce priznanie jedného člena rodiny prevráti život Featherstoneovcov naruby!

Búrka v čajovej šálke

Za posledný mesiac sa situácia Rosie Featherstoneovej nemohla viac zmeniť. Neexistuje iné miesto, kde by bola radšej, ako v Kaviarničke pod citrónovníkom – ale vôbec nie ako jej nová manažérka!

Vo vzduchu cítiť aj lásku, pretože sa možno črtá začínajúci sa románik s Gabom, hoci Rosie ešte nie je pripravená úplne otvoriť svoje srdce. Tajomstvo, ktoré roky skrývala, ju stále prenasleduje...

Potom sa stane niečo, čo ohrozí všetko, čo je Rosie drahé. Musí začať konať, aby zachránila nielen kaviareň, ale aj svoj začínajúci sa vzťah. Čaká ju však ďalšie prekvapenie... šokujúce priznanie jedného člena rodiny. Kto by si pomyslel, že Rosie nie je jediná, kto skrýva tajomstvo z minulosti?

Čítať viac
10,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 176
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.2.2022
Formát 115x185 mm
Hmotnosť 0,25 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Prekladateľ Miriam Ghaniová
EAN 9788056626405
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Ďalšie tituly z rady "Kaviarnička pod citrónovníkom"

Autor knihy

Cathy Bramley

Cathy Bramley

Cathy Bramley je autorkou mnohých bestsellerových humorných ľúbostných príbehov. Predtým ako sa stala spisovateľkou na plný úväzok, osemnásť rokov viedla vlastnú marketingovú agentúru. Vždy bola vášnivou čitateľkou, nikdy sa nikam nepohla bez knihy, rada čítala v noci v posteli, skrývala si knižku pod paplónom a svietila si baterkou. Teraz si myslí, že konečne našla svoje vysnívané zamestnanie. Žije v Nottinhamshire s rodinou a so psom.