Volám sa Anna

Lizzy Barber

Čo ak bol celý váš život klamstvo?

Dve mladé ženy zúfalo túžia spoznať pravdu. Ako ďaleko musia zájsť, aby mohli nechať minulosť minulosťou?

Annu učili, že cnostný život je cesta k Bohu. Na svoje osemnáste narodeniny sa však vzbúri proti maminým pravidlám a navštívi najväčší floridský zábavný park.

Nikdy nemala dovolené tam ísť, tak prečo, keď tam príde, sa jej všetko zdá známe? Súvisí to so záhadným listom, ktorý dostane v ten istý deň?

Rosie vyrastala v tieni nezvestnej sestry, ktorú si ledva pamätá, jej rodina je zničená bezvýsledným pátraním po stratenom dieťati. Teraz, na pätnáste výročie sestrinho zmiznutia, sa naplno rozpúta mediálny cirkus a Rosie sa rozhodne odhaliť pravdu.

Nájde odpoveď, prv než sa jej rodina rozpadne?

Čítať viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner triler
Počet strán 320
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 17.1.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov My Name is Anna
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056615201
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Recenzia médii

Drominicka

Drominickacita.sk - Volám sa Anna

Po čase som opäť dostala čitateľskú chuť na triler. Vybrala som si knihu Volám sa Anna od autorky Lizzy Barber. Nebudem klamať, zlákala ma obálka, ktorá je skvelá. Anotácia však za ňou nezaostáva. Knihu som prečítala za tri dni. Aká je? Anna žije so svojou matkou na Floride. Správa sa cnostne, pravidelne chodí do kostola, nacvičuje v zbore, musí dodržiavať pravidlá, ktoré jej stanovila matka. Nik...
Veronika Blažová

kdebolatambolakniha - Volám sa Anna

Sledujeme tu príbehy dvoch dievčat: Anna žije so svojou prísnou a až fanaticky nábožnou matkou a na svoje 18.narodeniny sa vzbúri všetkým pravidlám a napriek zákazu navštívi zábavný park, kde sa jej zrazu zdá všetko akési povedomé. Ale prečo, keď tam nikdy v predtým nebola?? Trochu rebelská Rosie žije skoro celý život v tieni svojej sestry, ktorá zmizla, keď bola ešte veľmi malá. Na 15.výročie t...

Autor knihy

Lizzy Barber

Lizzy Barber

Lizzie Barber žije spolu s manželom v Londýne. Okúsila kariéru herečky a dlhé roky pracovala spolu s bratom v reštauračnom biznise. V malej rodinnej firme pôsobila ako riaditeľka marketingového oddelenia. Svoje tvorivé ja uplatňovala pri písaní tlačových správ, ale aj tak stále túžila napísať knihu. Navštevovala kurz kreatívneho písania, až sa napokon prihlásila do literárnej súťaže. Na jej veľké prekvapenie a dojatie ju aj vyhrala. Jej debutový román Volám sa Anna vyšiel pod značkou Lindeni aj v slovenskom jazyku. Lizzie aktuálne pilne pracuje na ďalšej knihe.