Zápisník alkoholičky

Michaela Duffková

Posledný pohárik... dnes už piaty raz. Kniha podľa blogu, ktorý získal cenu Magnesia Litera

Posledný pohárik... dnes už piaty raz.

Kniha podÄľa blogu, ktorĂ˝ zĂ­skal cenu Magnesia Litera

Michaela Duffková je mladá matka, ktorá sa rozhodla otvorene prehovoriť o svojej závislosti od alkoholu aj o zložitej liečbe. Chcete vedieť, prečo je také ťažké priznať si svoj problém s pitím? Prečo nie je prekážkou závislosti ani malé dieťa? Čo bolo pre autorku motiváciou, aby začala s liečbou a ako vyzeral prvý rok po nej?

Všetky odpovede prináša otvorená a priama spoveď abstinujúcej alkoholičky. Úprimne zdieľaná skúsenosť o páde doslova na dno vzbudila veľký záujem verejnosti. Michaela získala za svoj blok cenu Magnesia Litera a začala o závislosti verejne prednášať. Dnes sa venuje svojmu vysnívanému projektu – centru pre prevenciu a liečbu závislosti od alkoholu.

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 240
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 13.11.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,36 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Zápisník alkoholičky
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788056619216
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Michaela Duffková

Michaela Duffková

Michaela Duffková sa preslávila ako autorka blogu Zápisník alkoholičky, za ktorý získala cenu Magnesia Litera. Z jej iniciatívy vzniklo liečebné a komunitné centrum Alkos, ktoré sa zaoberá liečbou a prevenciou závislosti od alkoholu. Je zamestnaná v Národnom ústave duševného zdravia, kde pracuje okrem iného na projektoch zameraných na destigmatizáciu duševných ochorení. Je vydatá, má dcéru a dva anglické buldogy. Rada s rodinou cestuje starým obytným volkswagenom. Je autorkou kníh Zápisník alkoholičky a Zápisník abstinentky.