Vidím ťa

Clare Mackintosh

Robíte to isté každý deň. Viete presne, kam pôjdete. No nie ste sama...

Robíte to isté každý deň.

Viete presne, kam pôjdete.

No nie ste sama...

Keď Zoe Walkerová náhodou nájde svoju fotografiu v časti erotických inzerátov v londýnskych novinách, musí zistiť, prečo je tam. Nie je tam nijaké vysvetlenie, len zrnitý obrázok, webová adresa a telefónne číslo. Vezme noviny domov, ukáže fotografiu svojej rodine, ale oni sú presvedčení, že je to len niekto, kto sa na ňu podobá. No nasledujúci deň nájde v novinách podobný inzerát s fotografiou inej ženy a ďalší deň ďalšiu a potom zase ďalšiu.

Je to chyba? Zhoda náhod? Alebo niekto sleduje každý krok, ktorý tie ženy urobia?

Čítať viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 384
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 13.11.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov I See You
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056619254
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Drominickacita.sk - Vidím ťa

Od autorky Clare Mackintosh som čítala jej debut Prečo si ma tu nechal? Ten patril medzi tie naj v tom roku. Hneď keď som videla, že vydavateľstvo Lindeni prináša jej ďalšiu knihu, vedela som, že ju chcem čítať. Vidím ťa zaujala nielen obálkou, ale aj anotáciou. Zoe Walkerová žije na predmestí Londýna a do svojej práce v centre dochádza pravidelne mestskou dopravou. Počas jednej cesty z práce náh...

Autor knihy

Clare Mackintosh

Clare Mackintosh

Clare Mackintosh je britská spisovateľka, dvanásť rokov pracovala v policajných zložkách. V roku 2011 odišla od polície a stala sa žurnalistkou na voľnej nohe a konzultantkou sociálnych médií. V súčasnosti je spisovateľkou na plný úväzok. Jej debutový román Prečo si ma tu nechal? sa dvanásť týždňov držal v rebríčku desiatich najväčších bestsellerov Sunday Times. Na celom svete sa ho predalo viac ako milión výtlačkov. V júli 2016 s ním získala cenu The Theakstons Old Peculier Crime aj The Cognac Prix du Polar. Rovnako úspešný je aj jej druhý krimi román Vidím ťa. Knihy Clare Mackintoshovej boli preložené do viac ako 35 jazykov.