Navždy tvoj

Abby Jimenez

i Pripravujeme

Román o príšerných prvých dojmoch, vtipných druhých šanciach a radosti z nájdenia dokonalého partnera.

Román o príšerných prvých dojmoch, vtipných druhých šanciach a radosti z nájdenia dokonalého partnera.

Život doktorky Briany Ortizovej sa vážne rúca. Jej rozvod je takmer ukončený, bratovi s chorou obličkou sa kráti čas a šanca, že nájde vhodného darcu, je minimálna – a to povýšenie, na ktoré čaká? Zrejme ho dostane ten nový lekár, ktorý Briane poriadne lezie na nervy už od prvého dňa. No práve keď ho začne nenávidieť, Jacob Maddox úplne zvráti hru – pošle Briane list.

A je naozaj dobrý. Dokazuje v ňom, že vlastne nie je Satan. Navyše je úžasne vtipný a podmanivo sympatický chlapík, ktorý len nevie, ako má spraviť dobrý prvý dojem. Lebo zrazu si s Bri vymieňajú listy, obedujú v sklade na lieky a preberajú výhody neskutočne malých koníkov. Keď sa Jacob rozhodne dať Briane ten najlepší dar, aký si vie predstaviť – obličku pre jej brata –, premýšľa, či dokáže odolať tomuto tichému sexy lekárovi – najmä keď ju požiada o láskavosť, ktorú nemôže odmietnuť.

Čítať viac
19,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 408
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 3.5.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,49 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Františka Gibalová
EAN 9788056639405
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Abby Jimenez

Abby Jimenez

Abby Jimenez je bestsellerová autorka romantickej literatúry, ale aj šampiónka obľúbenej televíznej šou o varení. Je majiteľkou úspešnej pekárne Nadia Cakes. Miluje dobrú kávu, romatické príbehy, svojich psíkov a domáce leňošenie. V slovenčine vychádza jej román Patrím do tvojho sveta (Lindeni, 2023)