Hlboká práca

Tipy, ako dosiahnut dokonalé sústredenie v roztržitom svete

Cal Newport

Ak ju ovládnete, dosiahnete mimoriadne výsledky.

„Hlboká práca“ je schopnosť zamerať sa na kognitívne náročnú úlohu bez rozptyľovania. Titul od profesora Cala Newporta vám pomôže zlepšiť sa v tom, čo robíte, a zároveň dosiahnuť v kratšom čase oveľa viac. Vďaka tomu zažijete pocit skutočného naplnenia, ktoré pramení z majstrovského ovládania tejto zručnosti.

Väčšina ľudí stratila schopnosť ísť do hĺbky – dni namiesto toho trávia horlivým vybavovaním nepodstatných e-mailov a na sociálnych médiách, bez toho aby si uvedomovali, že to ide aj inak.

Táto kniha sprevádza čitateľa na ceste nezabudnuteľnými príbehmi a ponúka mu kombináciu kritiky a tipov, ktoré je možné uplatniť si pri osvojovaní si hlbokej pracovnej praxe. Jej rozvoj je jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré môžete urobiť v stále viac rozptýlenom svete.

„Prestaňte sa báť toho, čo chcete robiť, a pustite sa do niečoho zmysluplného, čo môžete odovzdať svetu. Cal skutočne vie, o čom hovorí.“

-Seth Godin, autor knihy Toto je marketing

„Táto kniha, napísaná optimistickým tónom s jasnou logikou, zmysluplnými radami a ľudským prístupom, je užitočným čítaním pre každého nováčika túžiaceho uspieť na trhu práce, ale aj pre tých, ktorí sa snažia nájsť zmysel vo svojej súčasnej kariére...“

-Publishers Weekly

Čítať viac
12,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 280
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 23.4.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,34 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Deep Work
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Radka Smržová
EAN 9788056621714
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Autor knihy

Cal Newport

Cal Newport

Cal Newport je americký akademik a spisovateľ. Študoval informatiku na univerzite Darthmouth. Pracuje ako docent informatiky na univerzite v Georgetowne. Popri tom píše knihy, na svojom konte ich už má sedem a všetky sa stali bestsellermi. Medzi najúspešnejšie určite patrí aj titul Hlboká práca, ktorý bol preložený do viac ako 35 jazykov. Cal prispieva článkami do mnohých magazínov a novín ako The New Yorker, The New York Times či WIRED a je pravidelným hosťom rádia NPR. Vedie úspešný podcast Deep Questions.