Jej posledný výdych

Alison Belshamová

Jeho tetovanie je rozsudkom smrti.

Jeho tetovanie je rozsudkom smrti.

V temných uličkách Brightonu ktosi napadol mladú ženu. Jej zranenia sa spočiatku nezdajú vážne, ale už o 24 hodín obeť v agónii umiera a na jej tele sa okrem zranení nájde smrtiace tetovanie. Po útoku na druhú mladú ženu inšpektor Francis Sullivan vie, že v uliciach Brightonu kráča sériový vrah.

Jedno však nečakal: hlavným podozrivým sa stáva Alex Mullins, syn jeho bývalej milenky tetovacej umelkyne Marni. Dokážu sa preniesť cez minulosť a spojiť sily, kým sa rozsudok smrti objaví na koži ďalšej obete?

Nový triler od autorky bestselleru Zlodej tetovaní

Čítať viac
14,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 352
Dátum vydania 14.5.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Originálny názov Her Last Breath
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056622339
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Ďalšie tituly z rady "Zlodej tetovaní"

Recenzia médii

romes.reads - Jej posledný výdych

Voľné pokračovanie zlodeja tetovaní, ktorý je jednou z mojich oblúbených kníh. Preto keď som sa dozvedela, že vychádza pokračovanie, neváhala som ani sekundu a vedela som, že túto knihu musím mať. Mala som veľké očakávania a autorka opäť nesklamala. Ide o príbeh, kde vystupujú rovnakí vyšetrovatelia ako v prvom dieli, ale viac sa zapája do príbehu ich rodina. Jedného dňa začnú zomierať mladé...

Autor knihy

Alison Belshamová

Alison Belshamová

Alison Belshamová sa narodila v Hampshire vo Veľkej Británii. Začala písať, pretože sa chcela stať scenáristkou. Vo svojom živote potom načas uprednostnila rodinu, aby sa s o to väčším zápalom vrátila na literárnu scénu. V roku 2016 vyhrala s námetom na román Zlodej tetovaní prvé miesto v súťaži Pitch Perfect usporiadavanej počas škótskeho festivalu detektívok Bloody Scotland. Námet jej čoskoro prihral zmluvu a jej prvotina vyšla na jar v roku 2018. Alison žije, pracuje a píše v Edinburghu.