Skurvený príbeh

Bernard Minier

V románe Skurvený príbeh Bernard Minier potvrdzuje svoje majstrovstvo a definitívne členstvo v exkluzívnom klube veľkých autorov detektívok, trilerov a iných kriminálnych románov.

Na zaÄŤiatku je strach...

Les a hmla všade naokolo. Každý pozná každého a súkromie je čistou ilúziou. To je malý ostrov Glass Island, kde žije šestnásťročný Henry a kde bola zavraždená jeho priateľka. Kto je vrah? Minier tentoraz opúšťa Martin Servaza, Toulouse aj Pyreneje a zavedie čitateľa na sever od Seattlu, kde sa tiahne reťazec len trajektom prístupných ostrovov, večne zahalených do ponurej hmly. Svoje rozprávanie tentoraz opiera o napínavý, temný a poriadne skurvený príbeh...

Čítať viac
18,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 592
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 27.5.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,77 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Marta Vulganová
EAN 9788056626634
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier sa narodil v Béziers, vyrastal v juhozápadom Francúzsku a detstvo strávil v Pyrenejach. Študoval na univerzite v Toulouse, odkiaľ pochádza aj hlavný hrdina jeho trilerov Martin Servaz. Vvše dvadsať rokov žije neďaleko Paríža, je ženatý, má dve deti a písaniu sa venuje na plný úväzok. Jeho prvý román Mráz bol preložený do niekoľkých svetových jazykov vrátane angličtiny a najväčší úspech zaznamenal vo Francúzsku a Nemecku. Zatiaľ poslednou, šiestou, knihou v sérii je román Údolie.