Obľúbená detektívna dvojica Strike a Robin je späť s novým prípadom.

Keď do detektívnej kancelárie vkročí nešťastná Edie Ledwellová s prosbou o rozhovor s Robin Ellacottovou, súkromná detektívka nevie, čo si má o neupravenej mladej žene myslieť. Spoluautorku obľúbeného kresleného seriálu Atramentovočierne srdce totiž prenasleduje záhadný internetový používateľ, známy pod pseudonymom Anómia, a Edie zúfalo potrebuje odhaliť jeho či jej totožnosť.

Robin má pocit, že agentúra jej s tým nemá ako pomôcť, a prípad rýchlo pustí z hlavy. O niekoľko dní sa však dočíta, že Edie niekto zasiahol taserom a zavraždil na Highgateskom cintoríne, kde sa odohráva dej Atramentovočierneho srdca.

Robin a jej obchodný partner Cormoran Strike sa púšťajú do pátrania po Anómii, no zložitá spleť internetových prezývok, obchodných záujmov a rodinných konfliktov im neustále dokazuje, že prijali prípad, ktorý dôkladne preverí ich schopnosť dedukcie a prinesie so sebou nové nebezpečné hrozby...

Čítať viac
35,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner detektívka
Počet strán 1088
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.9.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 1,14 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 6
Prekladateľ Diana Ghaniová
EAN 9788056635957
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingovej)

Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingovej)

Robert Galbraith je pseudonym svetoznámej britskej autorky J. K. Rowling. Po dopísaní Harryho Pottera sa vrhla na tvorbu krimi románov. Vždy ich milovala ako čitateľka a túžila ich aj písať. Pseudonym si zvolila z jednoduchého dôvodu. Nechcela, aby jej nová tvorba bola donekonečna porovnávaná s predchádzajúcou. Novej knižnej sérii aj kapitole vo svojom živote chcela dať šancu zažiariť aj bez slávneho mena na titulke. Neskôr sa identita Roberta Galbraitha odhalila, v tom čase však už knihy búrali rebríčky predajnosti a získali si fanúšikov po celom svete. Podľa kníh bol natočený aj úspešný seriál. Séria Detektív Cormoran Strike vychádza v slovenskom jazyku pod značkou Lindeni a každý nový diel sa teší veľkej obľube u čitateľov.