Ako sa vyrába ďalší majstrovský veľkofilm

Tom Hanks

Superromán o superhrdinoch od oscarového herca Toma Hanksa!

Od oscarového herca a autora bestsellerov: román o vzniku hviezdneho, multimiliónového akčného filmu o superhrdinoch... a o skromných komiksoch, ktoré ho inšpirovali. Vtipný, dojímavý a úžasne podnetný román, ktorý zachytáva aj zmeny v Amerike a americkej kultúre od druhej svetovej vojny.

Prvá časť príbehu sa odohráva v roku 1947. Problémový vojak sa po návrate z vojny zoznamuje so svojím talentovaným päťročným synovcom, v ktorom zanechá nezmazateľný dojem, a potom na dvadsaťtri rokov zmizne.

Prestrih do roku 1970: Synovec, ktorý teraz kreslí undergroundové komiksy v Oaklande v Kalifornii, sa znovu stretáva so svojím strýkom, spomína si na komiks, ktorý čítal, keď mal päť rokov, a kreslí novú verziu so strýkom ako hrdinom bojujúcim počas druhej svetovej vojny.

Strih do súčasnosti: Úspešný režisér objaví komiks z roku 1970 a rozhodne sa z neho vytvoriť súčasný film o superhrdinovi.

Na scénu prichádza herecké obsadenie: Zoznámime sa s mužskou hviezdou filmu s mimoriadne komplikovanou povahou, jeho úžasnou hlavnou predstaviteľkou, excentrickým scenáristom/režisérom, producentkou, asistentkou produkcie a všetkými ostatnými na oboch stranách kamery.

Bonusový materiál: tri komiksy, ktoré napísal sám Tom Hanks.

Čítať viac
24,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 480
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.3.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,7 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Diana Ghaniová
EAN 9788056639115
Vek od 15
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor knihy

Tom Hanks

Tom Hanks

TOM HANKS je herec, scenárista, režisér a producent. V súčasnosti patrí medzi najlepších a najoceňovanejších hercov svojej generácie. Exceluje rovnako v komédiách ako aj vo vážnych drámach a prirodzenosť a nesmierna empatia, s akou stvárňuje rôznorodých hrdinov vo filmoch, sa prejavuje aj v jeho literárnych postavách. Tým vzbudzujú u čitateľov sympatie a sú im veľmi blízke. Tom Hanks publikoval svoje texty v New York Times, Vanity Fair a v New Yorker.