Zaklínač VI Veža lastovičky

Andrzej Sapkowski

Napínavá šiesta časť fantasy epopeje zo sveta zaklínača, ktorým zmietajú vojny.

Svet požiera neľútostná vojna. Za okenicami chalupy obrastenej machom však popolavovlasé dievča rozpráva svoj príbeh. Pri svetle sviečok šepká o kľukatej ceste bojovníčky, o ohrdnutej sirote a zlomenom srdci. Škaredá jazva na jej tvári nepristane k zeleným očiam dieťaťa. Cirila nedokáže zaklínačovi Geraltovi a Yennefer odpustiť, že ju nechali napospas temným silám. No ona prinúti svojich nepriateľov striasť sa strachom. O jej osude nebude rozhodovať nik iný.

Andrzej Sapkowski, držiteľ ceny World Fantasy Award za celoživotný prínos, vytvoril svojimi poviedkami o tajomnom zaklínačovi celosvetový fenomén, ktorý okrem knižných pultov a herných konzol dobyl aj televízne obrazovky fanúšikov po celom svete. Veža lastovičky je štvrtým dielom fenomenálnej románovej ságy o zaklínačovi Geraltovi z Rivie a princeznej Ciri.

Čítať viac
17,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 480
Dátum vydania 28.1.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,56 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 6
Rady Zaklínač
Prekladateľ Karol Chmel
EAN 9788056626016
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski patrí medzi najznámejších poľských spisovateľov. Svetovú slávu získal fantastickými poviedkami o bielovlasom zaklínačovi Geraltovi z Rivie. Prvú z nich publikoval časopisecky v roku 1986. Vznikla z nich Sága o Zaklínačovi, pozostáva z poviedkových zbierok Posledné želanie a Meč osudu a z románov Krv elfov, Čas opovrhnutia, Krst ohňom, Veža lastovičky, Pani Jazera a Búrková sezóna. Za svoje opus magnum považuje historickú fantasy Husitská trilógia, ktorá sa odohráva v Česku a Sliezsku počas husitských bojov.