Zaklínačov kódex

Alain T. Puysségur

Výnimočný sprievodca pôvodným svetom Zaklínača pre čitateľov románov, hráčov a divákov seriálu na Netflixe.

ILUSTROVANÝ A PREBÁDANÝ SVET ZAKLÍNAČA OD ANDRZEJA SAPKOWSKÉHO

Legendárny zaklínač Geralt z Rivie stretáva počas putovania po Kontinente množstvo nevšedných postáv a krvilačných tvorov – spoznajte ich v tomto Kódexe aj vy.

V jednotlivých nádherne ilustrovaných opisoch sú zhrnuté všetky informácie o postavách od Geralta, cez Ciri, Yennefer, až po Blyskáča a Zoltána Chivaya. Zaklínačov kódex predstavuje bohatý a zložitý svet presiaknutý mágiou, mytológiou, vierou a diplomaciou a detailne vykresľuje aj tajomné stvorenia, s ktorými sa Geralt počas svojich dobrodružstiev stretáva, či už je to bazilišk, kikimora, kostej, striga alebo upír, viverna či zeugl.

Zakínačov kódex je výnimočný sprievodca pôvodným svetom Zaklínača pre čitateľov románov, hráčov počítačových hier aj divákov televízneho seriálu z produkcie Netflixu.

Čítať viac
29,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 152
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.9.2023
Formát 178x254 mm
Hmotnosť 0,69 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Émile Denis
Rady Zaklínač
Prekladateľ Zora Sadloňová
EAN 9788056635995
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s poťahom z iného materiálu

Autor knihy

Alain T. Puysségur

Alain T. Puysségur

Alain T. Puysségur se narodil v roce 1991 nedaleko Paříže. Už jako malého chlapce ho uchvátily světy J. R. R. Tolkiena, Robin Hobbové, J. K. Rowlingové, ale také počítačové hry a filmy žánru fantasy. Vždycky snil o tom, že začne vymýšlet vlastní neuvěřitelné a fantastické příběhy a jednoho dne se stane spisovatelem. Nyní má na kontě několik publikací pro mládež i dospělé, píše komiksy a pohybuje se v prostředí počítačových her.