Zaklínač II Meč osudu

Andrzej Sapkowski

Knižná predloha seriálového hitu Zaklínač na netflixe!

Geralt z Rivie sa snaží vyhýbať ľudským nezhodám, zaujímajú ho len odmeny za hlavy príšer, aby mal na druhý deň čo jesť a kde spať. Napriek tomu ho nohy zavedú za čarodejkou Yennefer, na čo zaklínač takmer vždy doplatí. Či už sa zúčastní na love draka, pomáha šľachticovi získať si morskú pannu alebo v meste lapá bytosť, ktorá vie zmeniť podobu na kohokoľvek. Zisťuje, že nič nie je čierne ani biele. A zovšadiaľ na neho číha osud, v ktorý odmieta uveriť. Temný les dryád ho s jeho osudom nečakane spojí, a nech sa Geralt akokoľvek snaží, ujsť pred ním nemôže.

Andrzej Sapkowski, držiteľ ceny World Fantasy Award za celoživotný prínos, vytvoril svojimi poviedkami o tajomnom zaklínačovi celosvetový fenomén, ktorý okrem knižných pultov a herných konzol dobyl aj televízne obrazovky fanúšikov po celom svete. Druhá poviedková kniha Meč osudu je fantastickým čítaním o zaklínačovi Geraltovi z Rivie, ako bojuje proti démonom, príšerám a predsudkom.

Čítať viac
12,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 408
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 12.6.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,49 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Rady Zaklínač
Originálny názov MIECZ PRZEZNACZENIA
Pôvodný jazyk poľština
Prekladateľ Karol Chmel
EAN 9788056617366
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Recenzia médii

Jane Blake

Multiverzum - Zaklínač 2 : Meč osudu – Andrzej Sapkows

Tak čo, inšpirovali ste sa? Už ste prelúskali prvú knihu slovenskej verzie s príbehmi o Geraltovi z Rivie? Pokiaľ áno, dúfam, že už sa chystáte na druhú. Ja som totiž aj tú zhltla ako malinu. Teraz už na úvod vynechám chválospevy na prekrásne grafické spracovanie a obal diela v slovenskej verzii, keďže je dizajn totožný s prvou knihou. Jediný rozdiel je, že namiesto čierno-modrého obalu je preb...

Autor knihy

Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski patrí medzi najznámejších poľských spisovateľov. Svetovú slávu získal fantastickými poviedkami o bielovlasom zaklínačovi Geraltovi z Rivie. Prvú z nich publikoval časopisecky v roku 1986. Vznikla z nich Sága o Zaklínačovi, pozostáva z poviedkových zbierok Posledné želanie a Meč osudu a z románov Krv elfov, Čas opovrhnutia, Krst ohňom, Veža lastovičky, Pani Jazera a Búrková sezóna. Za svoje opus magnum považuje historickú fantasy Husitská trilógia, ktorá sa odohráva v Česku a Sliezsku počas husitských bojov.