Smrť na bále

Záhady Lady Eleanor Swiftovej Kniha 2

Verity Bright

Maškarný bál, mŕtvola, stratený diamantový náhrdelník a podozrivý strieborný svietnik? Zdá sa, že na svete je ďalší prípad pre lady Eleanor Swiftovú!

Maškarný bál, mŕtvola, stratený diamantový náhrdelník a podozrivý strieborný svietnik? Zdá sa, že na svete je ďalší prípad pre lady Eleanor Swiftovú!

Anglicko, rok 1920. Lady Eleanor Swiftová, ostrieľaná cestovateľka a amatérska detektívka, sa po vyšetrení posledného zločinu rozhodla, že potrebuje oddych. Musí totiž riešiť závažnejšie problémy – dostala pozvánku na maškarný bál do sídla lorda a lady Fenwickovcov- Langhamovcov, nemá čo na seba, a nevie, či sa zvládne správať ako lady. A keďže hostiteľom bálu bude aj ich syn Lancelot, s ktorým ju spájajú veľké sympatie, musí zažiariť.

Počas bálu však nájdu zavraždeného plukovníka Puddifoota-Bartona, vykradnutý rodinný trezor a hlavným podozrivým je práve Lancelot. Eleanor je však presvedčená, že jej milý je nevinný, a pochopí, že musí nájsť hodnoverné dôkazy. Spolu s majordómom Cliffordom a za asistencie verného buldoga Gladstona skúmajú alibi návštevníkov plesu a vydajú sa po stopách skutočného páchateľa.

Ako vyhrať preteky s časom, ostať pritom nažive a očistiť Lancelotovo meno?

Čítať viac
17,99 € Odporúčaná cena
Expedujeme 9.8.2024

Informácie

Žáner detektívka
Počet strán 304
Dátum vydania 16.8.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Adriena Richterová
EAN 9788056641118
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Ďalšie tituly z rady "Záhady lady Eleanor Swiftovej"

Autor knihy

Verity Bright

Verity Bright

Verity Bright je pseudonym, pod ktorým píše manželský pár a ich tvorivé partnerstvo trvá už štvrť storočia. Literárnu kariéru začali článkami a knihami o cestovaní, postupne prešli k literatúre o sebazdokonaľovaní, až sa rozhodli vrhnúť na historické detektívky plné anglického humoru podľa vzoru Agathy Christie. Sú autormi úžasnej série Záhady Eleanor Swiftovej, zasadenej do dvadsiatych rokov 20. storočia. Taká veľmi anglická vražda je prvá kniha série.