Na kraji priepasti

Bernard Minier

Nový svet bestsellerového francúzskeho autora Bernarda Miniera.

Závratný a fascinujúci je nový román Bernarda Miniera o súčasnom svete, kde moc digitálnych technológií a umelej inteligencie maľuje tie najčernejšie scenáre.

Mladá Francúzka Moira tvrdo pracovala, aby získala v Hongkongu svoju vysnenú prácu. Ultramoderný internetový gigant však skrýva nejedno ťaživé tajomstvo a Moira čoskoro zistí, že ju špehujú a prenasledujú. Keď sa medzi zamestnancov votrie násilná smrť a vraždy striedajú samovraždy, Moira nadobudne presvedčenie, že noc sa skončí odhalením pravdy desivejšej ako najhoršia nočná mora.

Čítať viac
16,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 560
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 1.11.2019
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,7 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Le Bord de l´abime
Pôvodný jazyk francúzština
EAN 9788056613580
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Video

Autor knihy

Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier sa narodil v Béziers, vyrastal v juhozápadom Francúzsku a detstvo strávil v Pyrenejach. Študoval na univerzite v Toulouse, odkiaľ pochádza aj hlavný hrdina jeho trilerov Martin Servaz. Vvše dvadsať rokov žije neďaleko Paríža, je ženatý, má dve deti a písaniu sa venuje na plný úväzok. Jeho prvý román Mráz bol preložený do niekoľkých svetových jazykov vrátane angličtiny a najväčší úspech zaznamenal vo Francúzsku a Nemecku. Zatiaľ poslednou, šiestou, knihou v sérii je román Údolie.