Siedma časť bestsellerovej série, v ktorej vyšetrovateľ Martin Servaz bojuje nielen o svoju česť, ale napokon aj o holý život.

V opare mesačného splnu sa z lesa náhle vynorí jeleň. Zviera má ľudské oči. Ale to, na čo poľujú v temných lesoch Ariege, nie je divá zver... a nejde ani o prvú poľovačku. No je to prvá obeť, ktorá neplánovane skončila pod kolesami auta a vyniesla na svetlo sveta sériu hrôzostrašných vrážd, o ktorých dosiaľ nikto ani len netušil.

Čo robiť, keď zločin vyrastá z ťažkej sociálnej frustrácie slabých, z nevšímavosti politikov a z absolútnej beznádeje vydedencov žijúcich v getách, kde v spravodlivosť neveria a krivdy sa riešia všadeprítomným násilím?

Nastáva napínavé vyšetrovanie, pri ktorom Servaz bojuje nielen o svoju česť, ale napokon aj o holý život.

Čítať viac
16,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 392
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 17.12.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,56 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 7
Prekladateľ Mária Gálová
EAN 9788056624623
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier sa narodil v Béziers, vyrastal v juhozápadom Francúzsku a detstvo strávil v Pyrenejach. Študoval na univerzite v Toulouse, odkiaľ pochádza aj hlavný hrdina jeho trilerov Martin Servaz. Vvše dvadsať rokov žije neďaleko Paríža, je ženatý, má dve deti a písaniu sa venuje na plný úväzok. Jeho prvý román Mráz bol preložený do niekoľkých svetových jazykov vrátane angličtiny a najväčší úspech zaznamenal vo Francúzsku a Nemecku. Zatiaľ poslednou, šiestou, knihou v sérii je román Údolie.