Nová kniha bestsellerovej autorky Verity!

Ani smrť nepremôže skutočnú lásku

Keď sa Leeds stretne s Laylou, je to láska na prvý pohľad. Obaja cítia, že sú spriaznené duše a strávia spolu zvyšok života. Až do jedného osudného dňa, keď na Laylu zaútočí Leedsova bývalá priateľka a postrelí ju.

Layla v nemocnici bojuje o život. Po týždňoch sa fyzicky zotaví, ale psychická trauma ju veľmi zmenila a stále má výpadky pamäti. Už to nie je tá bezstarostná a spontánna žena, do ktorej sa zamiloval.

Aby vrátil ich vzťah do starých koľají a obnovil aj lásku v sebe, vezme Leeds Laylu do penziónu, kde sa prvý raz stretli a ktorý je momentálne na predaj. No len čo tam dorazia, Laylino správanie sa stáva čoraz bizarnejším. A to je len jedna z mnohých nevysvetliteľných vecí, ktoré sa v tomto opustenom dome dejú.

Leeds sa ocitne pred ťažkým rozhodnutím, a ak bude nesprávne, môže mať katastrofálne následky.

Príbeh plný lásky, tajomstiev, nečakaných odhalení a dejových zvratov, ktorý vás udrží v napätí až do konca.

Čítať viac
15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 344
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 4.2.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Lucia Lukáčová
Originálny názov Layla
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Nikoleta Račková
EAN 9788056625774
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

laska ku kniham - Layla

Okamžite je jasné, že pôjde o dosť kontroverzný román, nie každý si ho dokáže vychutnať rovnako, ale ja som doň bola zbláznená až po uši každou stránkou čoraz viac. Rozpráva príbeh zaľúbeného páriku, ktorý si ale musí prežiť veľkú tragédiu a potom už nie je nič také ružové ako zvyklo byť. Srdcervúce, no nesmierne podmanivé čítanie vás buď chytí za dušu alebo poriadne rozhnevá a Layla bude vo va...

kniznica_u_veron - Layla

Keď sa stretnú Layla a Leeds, okamžite medzi nimi prebehne iskra. Layla sa po pár dňoch ocitá v Leedsovom byte a ostane u neho bývať. Ich vzťah je veľmi intenzívny a všetko nasvedčuje tomu, že sa našli dve spriaznené duše. Leeds je dosť známa osoba, keďže hrá v kapele a tak má za sebou zástupy fanúšičiek. Jednou z nich je aj Leedsova bývalá priateľka, ktorá sa jedného dňa objaví pred dverami ich b...

Autor knihy

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover je úspešnou autorkou mnohých románov, ktoré kraľovali stĺpčekom predajnosti. Tri roky po sebe získala cenu Goodreads Choice Award za najlepšiu romantiku. V roku 2015 spolu so svojou rodinou založila Bookworm Box, online kníhkupectvo, ktoré funguje ako mesačné predplatné kníh s podpisom autora či autorky. Všetky zisky z neho každý mesiac putujú rôznym charitatívnym organizáciám, aby pomohli ľuďom v núdzi. V slovenčine jej vyšli romány Všetky tvoje prednosti a Verity. Colleen Hoover žije v Texase so svojím manželom a ich tromi chlapcami. Navštívte jej stránku www.colleenhoover.com.