Labyrint klamstiev

Andy Maslen

Koľko detektívov zabilo vlastnú manželku? Prvý diel dych berúcej detektívnej série.

Koľko detektívov z oddelenia vrážd zabilo svoju ženu? Táto otázka stále ťaží inšpektora Henryho Forda zo salisburskej kriminálky a vznáša sa ako tieň nad jeho kariérou.

Čerstvo povýšeného inšpektora Henryho Forda povolajú vyšetrovať dvojitú vraždu. Aj napriek nedostatku indícií tuší, že za všetkým stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastnej skúsenosti dobre vie, ako po sebe zločinci zahladzujú stopy. Pred rokmi prišiel o manželku pri horolezeckej nehode, ktorú sám spôsobil. Ponurú pravdu sa snaží utajiť pred svojím synom i novou partnerkou, s ktorou pracuje na prípade. Dokáže celú situáciu ustáť dosť dlho na to, aby zabijaka zastavil?

Prvý diel detektívnej série

Čítať viac
19,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner detektívka
Počet strán 392
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 19.1.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,49 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Adriena Richterová
EAN 9788056637814
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Andy Maslen

Andy Maslen

Andy Maslen sa narodil v britskom Nottinghame. Vyštudoval psychológiu a vyskúšal si mnoho rôznych povolaní. Pracoval ako barman, predavač v obchode s gramofónovými platňami, podomový predajca aj kuchár v talianskej reštaurácii. Posledné desiatky rokov sa živí ako copywriter a spisovateľ. Na svojom autorskom konte má veľa úspešných trilerov. Vo voľnom čase hrá na bluesovej gitare.