Sivý muž

Mark Greaney

i Pripravujeme

Urobí, čo je nemožné, a potom zmizne. Napínavý triler, ktorý poznáte aj ako film v hlavnej úlohe s fenomenálnym Ryanom Goslingom.

Tí, ktorí sa zakrádajú v tieňoch, ho poznajú pod prezývkou Sivý muž. Vo svete tajných operácií, agentov v službách štátov aj súkromných korporácií je legendou. Urobí, čo je nemožné, a potom zmizne. Nikdy neminie cieľ.

Lenže vo svete sú aj nebezpečnejšie sily ako Court Gentry. Sily ako peniaze a moc. A niektorí ľudia ich považujú za to jediné, kvôli čomu stojí za to ísť do boja. V ich očiach je Gentry zbytočný a treba sa ho zbaviť.

Court Gentry im však ukáže, že nepozná žiadnu sivú zónu medzi zabíjaním kvôli živobytiu a zabíjaním pre prežitie.

Kniha, pri ktorej od napätia zabudnete aj dýchať. Greaneyho románový debut predstavuje záhadného nepolapiteľného Courta Gentryho, bývalého príslušníka CIA a dnes legendárneho nájomného vraha. Muž s desivou schopnosťou zabíjať a striktným morálnym kódexom sa ticho presúva z jednej akcie do druhej, ale keď sa proti nemu obrátia jeho bývalí zamestnávatelia aj jeho vláda, nezostane mu žiadna úniková cesta ani bezpečný úkryt. Gentry sa pustí na zúfalý útek naprieč Stredným východom aj Európou – proti nemu sú mocní nepriatelia a najmä čas.

Na motívy románu Sivý muž vznikol v roku 2022 rovnomenný film, v ktorom účinkujú Ryan Gosling, Chris Evans a Ana de Armas.

Čítať viac
21,90 € Odporúčaná cena
Expedujeme 24.5.2024

Informácie

Žáner detektívka
Počet strán 360
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 31.5.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk slovenčina
Rady Sivý muž
Prekladateľ Vladislav Gális
EAN 9788056639726
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom