Nad slnko jasnejšie

Agnes Martin-Lugand

Vrúcny príbeh lásky, vášne aj utrpenia, ktoré napokon zmyjú očistné slzy...

Reine pracuje v mediálnej agentúre a žije si spokojný život so svojím synom, ktorého nekonečne miluje. Jedného dňa dostanú zákazku od firmy, ktorú vlastní Nicolas, otec jej syna Noého. Nicolas netuší, že má dieťa, pretože opustil Reine, skôr ako mu to stihla povedať. Reine otvára srdce jeho spoločníkovi Pacômovi, ich rodiaci sa vzťah však neunesie klamstvo, na ktorom si založila svoje šťastie, a Reine stratí nielen Pacôma, ale aj svojho syna.

Ranená a nešťastná bojuje o svoju lásku a dúfa, že jedného dňa ju opäť zaplaví číra radosť, keď bude dýchať všetky vône mora v Saint-Malo, kde bola vždy taká šťastná...

Čítať viac
12,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 392
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 8.11.2019
Formát 115x185 mm
Hmotnosť 0,43 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 7
Originálny názov Une évidence
Pôvodný jazyk francúzština
EAN 9788056613665
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor knihy

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand sa narodila v roku 1979 vo francúzskom prístavnom meste Saint-Malo. Predtým ako začala písať knihy, pracovala ako psychologička. Jej debutom bol román Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a v jej rodnom Francúzsku aj po celom svete zaznamenal veľký úspech. V slovenskom jazyku vyšli aj jej ďalšie romány, napríklad Smútok lásku neodplaví, Kvapka šťastia v rannej káve či Život je ľahký, nerob si starosti. Patrí medzi najúspešnejšie francúzske prozaičky, jej romány boli preložené do viac ako štrnástich jazykov a ich predaje prekročili hranicu dvoch miliónov kusov.