Život je ľahký, nerob si starosti

Agnes Martin-Lugand

Novinka od autorky bestselleru ŠŤASTNÍ ĽUDIA ČÍTAJÚ A PIJÚ KÁVU!

Po návrate z Írska sa Diane rozhodla urobiť hrubú čiaru za búrlivým vzťahom s Edwardom a začať nový život v Paríži. S pomocou starého kamaráta Félixa oživila svoju útulnú literárnu kaviarničku, kde našla pokoj a dokonca aj nový vzťah. Olivier bol milý a pozorný, a najmä – chápal jej odmietanie ďalšieho dieťaťa.

Nečakaná udalosť však zasiahla do jej života ako blesk a spálila všetky piliere jej istoty, ktoré si tak ťažko budovala. Nájde odvahu opäť všetko opustiť a vydať sa po novej ceste?

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 312
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 6.11.2020
Formát 115x185 mm
Hmotnosť 0,37 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Originálny názov La vie est facile, ne t´ inquiete pas
Pôvodný jazyk francúzština
Prekladateľ Zuzana Szabóová
EAN 9788056619353
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor knihy

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand sa narodila v roku 1979 vo francúzskom prístavnom meste Saint-Malo. Predtým ako začala písať knihy, pracovala ako psychologička. Jej debutom bol román Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a v jej rodnom Francúzsku aj po celom svete zaznamenal veľký úspech. V slovenskom jazyku vyšli aj jej ďalšie romány, napríklad Smútok lásku neodplaví, Kvapka šťastia v rannej káve či Život je ľahký, nerob si starosti. Patrí medzi najúspešnejšie francúzske prozaičky, jej romány boli preložené do viac ako štrnástich jazykov a ich predaje prekročili hranicu dvoch miliónov kusov.