Radosť z práce

30 spôsobov, ako napraviť vašu pracovnú kultúru a znova sa zamilovať do svojej práce

Bruce Daisley

30 spôsobov, ako napraviť vašu pracovnú kultúru a znova sa zamilovať do svojej práce.

Počas kariéry, kedy vystriedal prácu u niekoľkých svetových mediálnych gigantov od Google cez YouTube až po Twitter, fascinovalo Brucea Daisleyho skúmanie dôvodov, pre ktoré vynikajúce spoločnosti fungujú.

Vo svojej knihe Radosť z práce sa rozhodol s nami podeliť o ovocie svojich objavov v 30 stručných tipoch, týkajúcich sa každého aspektu práce v 21. storočí a kombinujúcich v rovnakej miere inšpiráciu, empiricky testované poznatky a všedné odpovede. Sú obedné prestávky pre slabochov, alebo naozaj podporujú našu produktivitu? Je pravda, že môžete zlepšiť výkon tímu obyčajným premiestnením kanvice na kávu? Prečo sú porady tak často stratou času a ako to možno napraviť? Čo sú to mníšske rána a hackerské týždne a prečo si ich ľudia osvojujú?

Pokiaľ vás status quo neuspokojuje a chcete vedieť, ako by sa veci dali robiť lepšie, ak v práci hľadáte naplnenie a túžite po menej hektickom spôsobe života, Radosť z práce vám ukáže smer.

„Bruceova Radosť z práce nám pripomína, ako môžu obyčajné každodenné úkony pre zlepšenie spolupráce viesť k väčšej spokojnosti a výkonu na individuálnej aj tímovej úrovni. Nasledujú vynikajúce výsledky.” – Jack Dorsey, generálny riaditeľ Twitteru a Square

„Bruce Daisley sa odhodlal zmeniť svet práce.” – The Times

Čítať viac
10,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 264
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 7.8.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,37 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Joy of Work
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056617595
Vek od 18
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Autor knihy

Bruce Daisley

Bruce Daisley

Bruce Daisley vyrástol v Birminghame. Aby sa dostal na univerzitu musel ako študent brigádovať v reštaurácii s rýchlym občerstvením. Momentálne patrí k najúspešnejším spisovateľom a technologickým lídrom vo svete. Zameriava sa na kultúru pracovného prostredia a budúcnosť zamestnávania. Bol lídrom pre európsku pobočku spoločnosti Twitter a britskú pobočku spoločnosti Youtube. Jeho kniha Radosť z práce sa okamžite stala bestsellerom, vychválili ju mnohé svetové médiá a bola v úzkom výbere na cenu CMI Management Book of the Year. Je aj úspešným lektorom na svetových konferenciách.