Muž, ktorý šiel po kľukatých cestách

Agnes Martin-Lugand

Rodinná odysea o pokrvných vzťahoch a putách srdca

Rodinná odysea o pokrvných vzťahoch a putách srdca

Gary sníva o tom, že si založí rodinu. Ivan pred tou svojou utiekol. Zoznámia sa na ostrove uprostred Indického oceána a stanú sa z nich priatelia, hoci o minulosti toho druhého nič nevedia. Keď sa Gary rozhodne vrátiť do Francúzska, Ivan ho požiada o zvláštnu láskavosť: aby sa vybral do Saint-Malo a zašiel za ženou, ktorú pred siedmimi rokmi bez slova opustil.

Erin sa po siedmich rokoch konečne rozhodne, že prestane čakať na svojho muža ako Penelopa na Odysea, a začne žiť odznova. Spolu s rodinou premýšľa, ako premenovať bar, ktorý kedysi viedla so svojím mužom, a zároveň sa odváži flirtovať s príťažlivým potápačom, ktorý sa len nedávno prisťahoval do mesta. Ešte však netuší, že minulosť na ňu stále nezabudla...

Čítať viac
18,99 € Odporúčaná cena
Expedujeme 9.8.2024

Informácie

Počet strán 408
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 16.8.2024
Formát 115x185 mm
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zuzana Szabóová
EAN 9788056641125
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor knihy

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand sa narodila v roku 1979 vo francúzskom prístavnom meste Saint-Malo. Predtým ako začala písať knihy, pracovala ako psychologička. Jej debutom bol román Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a v jej rodnom Francúzsku aj po celom svete zaznamenal veľký úspech. V slovenskom jazyku vyšli aj jej ďalšie romány, napríklad Smútok lásku neodplaví, Kvapka šťastia v rannej káve či Život je ľahký, nerob si starosti. Patrí medzi najúspešnejšie francúzske prozaičky, jej romány boli preložené do viac ako štrnástich jazykov a ich predaje prekročili hranicu dvoch miliónov kusov.